Metaalrecycling

Uw afval is onze zaak!

  • Metaalrecycling
  • Datavernietiging
  • ICT-Recycling
  • Bedrijfsopruiming
  • Demontagewerk
WD Trading B.V.
van der Giessenweg 8
2921 LP Krimpen aan den IJssel
Telefoon: 0180 55 06 85
E-mail: info@wdtrading.nl

Datavernietiging op locatie

Datavernietiging ook voor uw bedrijf!

Het gebeurt helaas regelmatig dat gevoelige informatie van bedrijven op straat komt te liggen. Vaak komt dit door onzorgvuldig gedrag en doordat oude IT apparatuur als “normaal afval” wordt gezien. Om te voorkomen dat uw gevoelige data en gegevens op straat komen te liggen bieden wij u datavernietiging aan op locatie. Naast het fysiek vernietigen van de harde schijf met behulp van onze speciale hydraulische schaar, voeren wij direct al uw oude elektronica en andere overbodige materialen af! Vraag onderaan deze pagina direct meer informatie aan.

Datavernietiging Volkswagen Crafter
Datavernietiging bij u op locatie! WD Trading

Na het ophalen en het vernietigen van uw data, verwerken wij uw oude IT en ICT apparatuur in onze loods in Krimpen aan den IJssel. Hier wordt de apparatuur door onze vakkundige medewerkers gescheiden, waarbij herbruikbare onderdelen het recyclingsproces ingaan en overtollig materiaal duurzaam wordt vernietigd en afgevoerd.

Datavernietiging op locatie

Datavernietiging verzorgen wij bij u op locatie. Met onze professioneel uitgeruste bedrijfswagen komen wij bij u langs om de hardeschijven (harddisks) of andere datadragers te vernietigen. Elke schijf die wordt vernietigd wordt geregistreerd aan de hand van het serienummer. Wanneer alle schijven vernietigd zijn krijgt u van ons een rapportage met daarop het aantal vernietigde harde-schijven en bijbehorende serienummers.

Voor de afvoer van grote partijen oude elektronica en IT / ICT apparatuur kunt u vaak een vergoeding krijgen. Voor de vernietiging van de harddisks rekenen wij scherpe tarieven. Indien gewenst verrekenen wij de opbrengsten van uw oude elektronica direct met de kosten voor het vernietigen van de datadragers.

Voorbeelden van IT/ICT apparatuur: printers, printplaten, harde schijven, voedingen, computers, laptops, kabels, muizen, toetsenboorden enzovoorts.

Voorbeelden van elektronica: telefoons, speakers, radio’s, dvd-spelers, beamers, enzovoorts. 

Voorbeelden van datadragers: mobiele telefoons, usb-sticks, memory cards, sd-kaarten, hardeschijf, ssd-drive (solid state drive), fotocamera enzovoorts.

Wist u trouwens dat in uw printer ook vaak een hardeschijf zit waar gevoelige data op kan staan?

Neem direct contract met ons op voor een aanbieding op maat.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Neem direct contact op:

Telefoon: 0180 55 06 85
E-mail: info@wdtrading.nl

Design & techniek: Marper
MENU