Diensten

IT recycling

ICT-apparatuur wordt continu afgeschreven en vervangen. In computers en elektronica zitten gevaarlijke stoffen, daarom moet oude apparatuur verantwoord en milieuvriendelijk worden afgevoerd, gesorteerd en gerecycled. Daar komt veel bij kijken. WD Trading is hierin gespecialiseerd en hanteert een volledig gecertificeerd recyclingproces van ICT-apparatuur, volgens alle wettelijke voorschriften.

IT-recycling voor bedrijven
Het gaat echter niet alleen om de schadelijke stoffen. In IT-apparatuur en elektronica zitten grondstoffen die schaars en waardevol zijn. Wanneer bedrijven ons inschakelen, maken zij een bewuste keuze voor het hergebruik van deze grondstoffen, of de mogelijkheid om onderdelen een tweede leven te geven. IT-recycling past bij een duurzaam en milieubewust bedrijfsbeleid.

IT-apparatuur is geld waard
Ligt uw werkruimte of archief vol met oude laptops, kabels of andere IT-apparatuur die u waarschijnlijk nooit meer gaat gebruiken? Neem dan contact met ons op.

U ontvangt een eerlijke vergoeding voor uw computers, servers, laptops, netwerkapparatuur en andere IT-gerelateerde apparaten. De leeftijd van de apparaten speelt voor de vergoeding een belangrijke rol. Voor apparatuur van vijf jaar en ouder ontvangt u minstens het tarief voor oude elektronica.

Grote partijen computers en apparaten halen wij gratis op. Met onze professioneel uitgeruste bedrijfswagen kunnen wij bij u op locatie harddisks of andere datadragers vernietigen.

IT-recycling voor particulieren
Ook als particulier kunt u bij ons terecht met uw oude laptop, pc, printplaat, mobiele telefoon, tablet en kabels. Levert u informatiedragers bij ons in? Wij garanderen dat alle daarop voorkomende data worden vernietigd.
Maar ook andere elektronische apparaten zijn geld waard, denk aan een magnetron, strijkijzer, oven, radio enz. De vergoeding is afhankelijk van de leeftijd en de staat van het apparaat. Via de link hieronder bekijkt u het complete overzicht.

Onze diensten