Diensten

Transportservice en containerservice

Het vervoeren van metalen kan soms problemen opleveren. Het materiaal kan net te lang, te breed of te zwaar zijn voor eigen transport. Speciaal hiervoor biedt WD Trading haar klanten een transportservice aan. Heeft u eenmalig een partij ijzer liggen waar u graag vanaf wilt, en kunt u het zelf niet wegbrengen? Maak dan een afspraak met onze transportservice, wij halen het graag bij u op!
Ook voor (zeer) zware voorwerpen kunt u bij WD Trading terecht. Met behulp van een poliepknijper/grijper of kraan halen wij ook dat materiaal voor u op.

Transportservice voor bedrijven
Wij halen alleen op bij bedrijven, overheden en instellingen. Particulieren zijn welkom bij onze loods in Krimpen aan den IJssel voor het inleveren van oude metalen, IT-apparatuur en elektrische apparaten.

Containerservice
Heeft u regelmatig een lading oud ijzer en vindt u netheid op de werkvloer belangrijk? Kies dan voor onze containerservice. Wij plaatsen gratis palletboxen en containers voor frequent gebruik bij u op locatie!

Wij leveren boxen en containers op maat, van kleiner dan 1m³ tot 40m³. Geschikt voor al uw ijzer-, metaal- en kabelafval. Deze containers blijven permanent staan, we komen ze periodiek of op afroep omwisselen voor een lege palletbox of container.

Wilt u een offerte ontvangen voor onze transportservice of een afspraak maken voor het plaatsen van een container? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze diensten