Klantbeoordelingen
Van der Giessenweg 8, 2921 LP Krimpen aan den IJssel

Diensten

Metaalrecycling

Het inzamelen, verwerken, bewerken en verhandelen van ferro- en non-ferro afval is ons vak. Ons personeel is jarenlang actief in onze branche en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd.

Datavernietiging

In uw bedrijfsvoering hebt u dagelijks te maken met overtollige en af te voeren IT-apparatuur. De technologische ontwikkelingen gaan snel. Wij zien het steeds vaker gebeuren dat IT-apparatuur als afval wordt verwerkt. In sommige gevallen worden nog te gebruiken systemen geschonken aan goede doelen.

Ons bedrijf specialiseert zich in de verwerking en vernietiging van IT-apparatuur en daarop opgeslagen data. Het vakkundig scheiden van nog te gebruiken materialen en verantwoord afvoeren van rest-afvallen garanderen een duurzame verwerking. Met specialistische apparatuur maken wij informatiedragers definitief onbruikbaar, zodat uw data optimaal beveiligd is. Indien gewenst maken wij een rapportage als bewijsvoering voor vernietiging. Met onze daarvoor ingerichte bedrijfswagen kunnen wij op uw locatie eventueel onder uw toezicht de vernietiging uitvoeren.

Transport service

Soms kan het vervoeren van metalen problemen opleveren. Het materiaal kan net te lang, te breed of te zwaar zijn voor eigen transport. Speciaal hiervoor biedt WD Trading haar klanten een transport en containerservice aan. Heeft u eenmalig een partij ijzer liggen waar u graag vanaf wilt, en kunt u het zelf niet wegbrengen? Maak dan een afspraak met onze transport service, wij halen het materiaal graag bij u op!

Heeft u frequenter een lading oud ijzer maar vindt u netheid ook erg belangrijk? Kies dan voor onze containerservice. Bij frequente wisseling plaatsen wij gratis containers op locatie! Onze bakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten: van kleiner dan 1m³ tot 40m³.

Ook voor (zeer) zware voorwerpen kunt u bij WD terecht. Met behulp van een poliep knijper/grijper of kraan halen wij ook dat materiaal voor u op!

Wilt u meer informatie over onze transport- en containerservice neem dan gerust contact met ons op! 

Opruimingen en verhuizingen

Binnenkort verhuizen? of moet een ruimte binnen korte tijd leeg? Ook dan bent u bij WD Trading aan het juiste adres. Wij nemen u het hele karwei uit handen. Na afstemming van wat wel, en niet weg mag gaan wij direct aan de slag. Wij sorteren uw afval en voeren het direct af. Indien gewenst verplaatsen wij onderdelen die u graag wilt bewaren naar een andere locatie.

Nieuws

De laatste ontwikkelingen

ivm met de keuring van onze weegschalen is 13 april tussen 9.00 en 11.00 niet mogelijk om te wegen. Onze excuses voor het ongemak.