Klantbeoordelingen
Van der Giessenweg 8, 2921 LP Krimpen aan den IJssel

Datavernietiging

In uw bedrijfsvoering hebt u dagelijks te maken met overtollige en af te voeren IT-apparatuur. De technologische ontwikkelingen gaan snel. Wij zien het steeds vaker gebeuren dat IT-apparatuur als afval wordt verwerkt. In sommige gevallen worden nog te gebruiken systemen geschonken aan goede doelen.

Ons bedrijf specialiseert zich in de verwerking en vernietiging van IT-apparatuur en daarop opgeslagen data. Het vakkundig scheiden van nog te gebruiken materialen en verantwoord afvoeren van rest-afvallen garanderen een duurzame verwerking. Met specialistische apparatuur maken wij informatiedragers definitief onbruikbaar, zodat uw data optimaal beveiligd is. Indien gewenst maken wij een rapportage als bewijsvoering voor vernietiging. Met onze daarvoor ingerichte bedrijfswagen kunnen wij op uw locatie eventueel onder uw toezicht de vernietiging uitvoeren.

Datavernietiging ook voor uw bedrijf!

Het gebeurt helaas regelmatig dat gevoelige informatie van bedrijven op straat komt te liggen. Vaak komt dit door onzorgvuldig gedrag en doordat oude IT apparatuur als “normaal afval” wordt gezien. Om te voorkomen dat uw gevoelige data en gegevens op straat komen te liggen bieden wij u datavernietiging aan op locatie. Naast het fysiek vernietigen van de harde schijf met behulp van onze speciale hydraulische schaar, voeren wij direct al uw oude elektronica en andere overbodige materialen af! Vraag onderaan deze pagina direct meer informatie aan.

Na het ophalen en het vernietigen van uw data, verwerken wij uw oude IT en ICT apparatuur in onze loods in Krimpen aan den IJssel. Hier wordt de apparatuur door onze vakkundige medewerkers gescheiden, waarbij herbruikbare onderdelen het recyclingsproces ingaan en overtollig materiaal duurzaam wordt vernietigd en afgevoerd.

Datavernietiging op locatie

Datavernietiging verzorgen wij bij u op locatie. Met onze professioneel uitgeruste bedrijfswagen komen wij bij u langs om de hardeschijven (harddisks) of andere datadragers te vernietigen. Elke schijf die wordt vernietigd wordt geregistreerd aan de hand van het serienummer. Wanneer alle schijven vernietigd zijn krijgt u van ons een rapportage met daarop het aantal vernietigde harde-schijven en bijbehorende serienummers.

Voor de afvoer van grote partijen oude elektronica en IT / ICT apparatuur kunt u vaak een vergoeding krijgen. Voor de vernietiging van de harddisks rekenen wij scherpe tarieven. Indien gewenst verrekenen wij de opbrengsten van uw oude elektronica direct met de kosten voor het vernietigen van de datadragers.

Voorbeelden van IT/ICT apparatuur: printers, printplaten, harde schijven, voedingen, computers, laptops, kabels, muizen, toetsenboorden enzovoorts.

Voorbeelden van elektronica: telefoons, speakers, radio’s, dvd-spelers, beamers, enzovoorts. 

Voorbeelden van datadragers: mobiele telefoons, usb-sticks, memory cards, sd-kaarten, hardeschijf, ssd-drive (solid state drive), fotocamera enzovoorts.

Wist u trouwens dat in uw printer ook vaak een hardeschijf zit waar gevoelige data op kan staan?

Neem direct contact met ons op voor een aanbieding op maat.

Nieuws

De laatste ontwikkelingen

ivm met de keuring van onze weegschalen is 13 april tussen 9.00 en 11.00 niet mogelijk om te wegen. Onze excuses voor het ongemak.