Klantbeoordelingen
Van der Giessenweg 8, 2921 LP Krimpen aan den IJssel

IT-recycling

Recycling van oude IT apparatuur!

ICT apparatuur wordt continu afgeschreven en vervangen. De oude apparatuur moet verantwoord worden afgevoerd en daar komt veel bij kijken. WD Trading is gespecialiseerd in het verantwoord afvoeren en recyclen van al uw oude ICT apparatuur. Wij halen grote partijen computers en apparaten gratis bij u op en kunnen desgewenst data vernietigen op locatie.

Waarom u voor WD Trading kiest:

“Betrouwbaar, flexibel, snel, verantwoord, duurzaam en alles geheel volgens uw wensen”.

Vraag onderaan de pagina direct meer informatie aan, of bel 0180-550685. 

Naast dat wij uw oude IT apparatuur veilig, betrouwbaar en snel afvoeren geven wij een eerlijke vergoeding voor uw apparaten. De leeftijd van de IT apparaten speelt hierbij een belangrijk rol. Oude apparatuur (5 jaar en ouder) wordt ten minste tegen de oud elektronica prijs ingenomen. Wilt u direct weten wat uw apparaten nog opleveren? neem dan contact met ons op via het contact formulier. Wij reageren gegarandeerd binnen 1 werkdag.

Wat valt er onder IT apparatuur?

Computers, servers, laptops, netwerk apparatuur en andere IT gerelateerde apparaten kopen wij graag van u op. Maar ook andere elektronische apparaten zoals: de magnetron, het strijkijzer, de oven, de koffiemachine, de vaatwasser, enzovoorts, zijn geld waard. Ook deze nemen wij daarom graag mee. Klik hier om de volledige lijst met elektronische en elektrische producten te zien welke wij opkopen. De vergoeding is afhankelijk van de leeftijd en staat van de apparatuur. 

Wat gebeurt er met mijn ingeleverde apparatuur?

Nadat uw oude IT apparatuur bij u is opgehaald en bij ons is gelost, sorteren wij de producten, om ze vervolgens op de juiste manier verder te laten recyclen.

Nieuws

De laatste ontwikkelingen

ivm met de keuring van onze weegschalen is 13 april tussen 9.00 en 11.00 niet mogelijk om te wegen. Onze excuses voor het ongemak.